100 g kokesjokolade 50 g smør 2,5 dl hvetemel 2 dl sukker 1 stor moden banan 1,5 dl vann 1 egg 1 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker 1/4 ts salt
Glasur: 150 kokesjokolade 3 ss vann 1 ss smør 1 dl melis 1/2 ts vaniljesukker
----------------- FREMGANGSMÅTE:
Smelt sjokoladen og smøret. Rør inn det andre. Bruk en form ca 24cm i diameter Stek ved 180 grader til den er ferdig. Bruk bakepinne. Når den er kald glaseres den.
Glasur: Smelt sjokolade og smør,. Rør det andre inn.
8 Comments:
Klarte du å bruke penger?
spesifisere storebrors spørsmål: klarte du å bruke penger du ikke hadde, men lure sensor til å tro at du hadde dem likevel?
Alltid:D jeg har jo bare - 960 kr på kontoen... *kremt*
Stolt!
SJOKOLADE-BANAN KAKE
INGREDIENSER:
100 g kokesjokolade
50 g smør
2,5 dl hvetemel
2 dl sukker
1 stor moden banan
1,5 dl vann
1 egg
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1/4 ts salt
Glasur:
150 kokesjokolade
3 ss vann
1 ss smør
1 dl melis
1/2 ts vaniljesukker
-----------------
FREMGANGSMÅTE:
Smelt sjokoladen og smøret. Rør inn det andre.
Bruk en form ca 24cm i diameter Stek ved 180 grader til den er ferdig. Bruk bakepinne. Når den er kald glaseres den.
Glasur:
Smelt sjokolade og smør,. Rør det andre inn.
FROKOSTBLANDING
INGREDIENSER:
1 stk frokost
-----------------
FREMGANGSMÅTE:
Bland frokosten godt. Nytes med kald melk, helst fersk fra den dypfryste kua.
WHISKY
INGREDIENSER:
1 flaske skotsk singelmaltet whisky
1 glass
FREMGANGSMÅTE:
Hell whisky i glasset, ca. en desiliter. Drikk. Gjenta til a) rommet surrer rundt, b) flasken er tom.
Ahahahahaha...*pustepause* ahahahhaa...
Legg inn en kommentar
<< Home