mai 30, 2006

Hurra!

Å hurra hei og hopp jeg er så glad i dag, og hei og hopp. og.. huff da :D

Jeg er ferdig med skriftlig eksamen! Woooya!
*do a little happy dance*

8 Comments:

At 4:29 p.m., Blogger Petter Rønningen said...

Klarte du å bruke penger?

 
At 6:19 p.m., Blogger idapida said...

spesifisere storebrors spørsmål: klarte du å bruke penger du ikke hadde, men lure sensor til å tro at du hadde dem likevel?

 
At 7:32 p.m., Blogger Jenny said...

Alltid:D jeg har jo bare - 960 kr på kontoen... *kremt*

 
At 2:03 a.m., Blogger Petter Rønningen said...

Stolt!

 
At 3:16 a.m., Blogger Andreas said...

SJOKOLADE-BANAN KAKE

INGREDIENSER:

100 g kokesjokolade
50 g smør
2,5 dl hvetemel
2 dl sukker
1 stor moden banan
1,5 dl vann
1 egg
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1/4 ts salt

Glasur:
150 kokesjokolade
3 ss vann
1 ss smør
1 dl melis
1/2 ts vaniljesukker

-----------------
FREMGANGSMÅTE:

Smelt sjokoladen og smøret. Rør inn det andre.
Bruk en form ca 24cm i diameter Stek ved 180 grader til den er ferdig. Bruk bakepinne. Når den er kald glaseres den.

Glasur:
Smelt sjokolade og smør,. Rør det andre inn.

 
At 11:27 a.m., Blogger Petter Rønningen said...

FROKOSTBLANDING

INGREDIENSER:

1 stk frokost

-----------------
FREMGANGSMÅTE:

Bland frokosten godt. Nytes med kald melk, helst fersk fra den dypfryste kua.

 
At 11:33 a.m., Blogger Tobias Johan said...

WHISKY

INGREDIENSER:

1 flaske skotsk singelmaltet whisky
1 glass

FREMGANGSMÅTE:

Hell whisky i glasset, ca. en desiliter. Drikk. Gjenta til a) rommet surrer rundt, b) flasken er tom.

 
At 12:48 p.m., Blogger Jenny said...

Ahahahahaha...*pustepause* ahahahhaa...

 

Legg inn en kommentar

<< Home